02/10/2020 - 20:06

Kæreste du! Jeg elskede dig fra det sekund da jeg for 11 år siden fandt ud af at du var blevet til, desværre gjorde din far det ikke, han var ikke klar til at du så dagens lys, du fortjente begge dine forældre og jeg var ikke sikker på at du havde haft din far i dit liv, men idag er jeg overbevist om at han havde lært at leve med dig og havde elsket dig så højt som jeg. Jeg fortryder hver eneste dag at jeg tog livet fra dig, du er dybt savnet, og havde haft en lillebror der havde set op til dig, elsket dig og fulgt dig overalt. Al kærlighed fra din sørgende mor

07/30/2019 - 04:53

Kære lille væsen. Jeg så dit hjerte banke, jeg kæmpede og kæmpede med at finde glæden frem ved det hele, men det kunne jeg ikke.. jeg savner dig allerede, det er forfærdeligt, at føle sådan her.. jeg elskede dig lige fra de to streger og til, at jeg sagde farvel til dig i fredags.. jeg er ked af mit valg og jeg vil altid tænke på dig... tak for 11 uger med dig, gid at tiden havde været anderledes..

06/29/2019 - 22:59

Jeg har tænkt på,hvad du var blevet for et menneske. Var du blevet en lille dreng eller pige? Hvordan ville du se ud? Hvordan ville dit liv være blevet? Tankerne om hvordan det ville være at holde dig første gang i mine arme? Din storebror vil have elsket dig det er der ingen tvivl om. Ligesom der heller ingen tvivl er om at du vil være elsket af både din mor, far, bror, bedsteforældre, og en masse andre. Drømmene og glæden blev så hurtigt revet fra mig. Glæden og lykken blev revet itu på et splitsekund. Selvom du ikke nåede at leve i denne verden, håber jeg du er et sted, og at vi ses når jeg ikke selv er her på jorden mere. Jeg nåede aldrig at lærer dig og kende. Men selvom jeg ikke gjorde det føler jeg kærlighed i mit hjerte.

04/29/2019 - 22:20

Kæreste Lumi. Min lille hjertesten. Vores livs lys. I tolv uger lå du og voksede inde i mig, indtil du desværre mistede din hjerterytme og måtte blive tilføjet til statistikken over Missed Abortions. Jeg savner dig så inderligt og jeg elsker dig så højt. Undskyld, jeg ville sådan ønske, at du stadig var her - at jeg formåede at fuldføre opgaven som kvinde og gravid. Min krop svigtede og det var aldrig din skyld.

04/21/2019 - 22:27

Lille væsen, jeg er så ked af at jeg var nødt til at sige farvel allerede. Jeg ville gerne ha lært dig at kende, gerne ha vist dig verden, så gerne ha holdt dig i mine arme og set smilet i dine øjne. Det kunne ikke, men du vil altid være i mit hjerte. Farvel lille skat.

Sider